Beter samenwerken? Kies een applicatie op maat

12 september 2019
Algemeen E-commerce Software

Inzichtelijker. Efficiënter. Minder arbeidsintensief. Dat is het effect van slimme webapplicaties. Of klantenportaal, e-commerceportal of inlogsysteem, zoals het ook wel wordt genoemd. Welke naam je zo’n applicatie ook geeft, het samenwerken wordt er eenvoudiger door. Ook met je klanten en leveranciers. Van informatie verzamelen en delen, tot bestellen en betalen; een webapplicatie is er dé oplossing voor. Estrategy heeft alle expertise in huis om die op maat voor jouw organisatie te realiseren. Het koppelen aan bestaande systemen is daarbij geen probleem. Dankzij responsive design zijn webapplicaties ook te gebruiken op tablet of smartphone. Zo makkelijk is het!

Wat is een webapplicatie?
Een webapplicatie is een online systeem dat volledig is ingericht om verschillende typen gebruikers te laten (samen)werken. Medewerkers en klanten, maar ook leveranciers. Een applicatie kan jouw organisatie op meerdere manieren ondersteunen: door het centraliseren en distribueren van informatie, dataverzameling, gegevensadministratie, het leggen en onderhouden van contacten en niet te vergeten het bestellen en betalen. Met webapplicaties zijn de mogelijkheden nagenoeg oneindig.

Waarom kiezen voor Estrategy?
We hebben ruime ervaring in verschillende branches en ontwikkelen met een strategische en bedrijfskundige achtergrond. Onze applicaties zijn zowel voor mobiel als tablet geschikt, met een aansprekende vormgeving in jouw eigen huisstijl. Onze aanpak?

• We onderzoeken altijd jullie werkprocessen voor optimaal gebruikersgemak.
• We werken op basis van een schaalbaar product, waarbij we vlot ontwikkelen, testen en opleveren.
• Dankzij nieuwe technieken (API’s, webhook, automatische build, unit test) bieden we een duurzame oplossing.
• Met API-koppelingen zorgen we voor naadloze integratie.

Met ons applicatieframework is jouw webapplicatie klaar voor de toekomst!

Ben je klaar voor de volgende stap?
De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe kansen. Als IT-specialist én ondernemer praat ik graag eens met je verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Bel of mail je me voor een afspraak?

Jean-Marc Dagevos
Eigenaar Estrategy

Categorieën

Contact

Heb je een leuke opdracht voor ons of interesse in een van onze diensten? Of heb je een concept wat je met ons wilt bespreken? De koffie staat klaar!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes op het gebied van internet, e-commerce, software en onze vacatures. Niets missen?
Schrijf dan snel in!

Afmelden kan op elk gewenst moment.
Heb je een leuk project voor ons?