Maximaliseer jouw e-commerce succes met webshop of klantportaal

Je bent op weg naar een hoger doel en stelt alles in het werk om dat te bereiken. Je verzamelt de juiste partners die jouw succes mede mogelijk maken. Estrategy heeft ruime ervaring bij het ontwerpen en bouwen van webshops en klantportalen. Dat doen we graag en dat doen we zo goed mogelijk. Heb jij net zoveel ambities als wij? Dan wordt het hoog tijd om kennis te maken. Jij de business, wij de techniek.

Time to go big!

Online retail zit nog steeds in de lift. Een goede webshop is dus belangrijk. Daarom ontwikkelen wij modern vormgegeven, helder communicerende en technisch superieure webshops waarmee je je online verkoop naar het volgende niveau tilt. Hoe zwaar je webshop ook wordt belast, onze robuuste techniek staat garant. Met een klantportaal geef je jouw relaties ook nog eens de mogelijkheid om binnen een eigen omgeving digitaal bestellingen te plaatsen. Stuur je vertegenwoordiger met een tablet op pad naar de klant, en hij kan ter plaatse gemakkelijk een klantaccount overnemen en direct het actuele klant-, artikel-, prijsassortiment inzien. Heb je specifieke wensen? Mooi! Ons team van adviseurs, designers en developers bestaat uit echte probleemoplossers en zij zijn dol op een mooie uitdaging!

 

De mogelijkheden en functionaliteiten

Wij realiseren al decennia succesvolle webshops. Het resultaat vind je terug in onze webshop en back-office software.
We geven je een beknopt functioneel overzicht:

Login

Ons gebruiksvriendelijke klantportaal wordt inmiddels gebruikt door ruim 100.000 eindgebruikers, zowel door zakelijke alsook particuliere gebruikers.

Filteren

Iedere wat grotere webshop zou een filterfunctie moeten hebben. Bij ons zit dit standaard ingebouwd zodat je bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Crossborder

Met actieve shops in België, Frankrijk, Duitsland en Engeland heeft ons platform zich ook buiten de landsgrenzen bewezen!

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom leveren we standaard een SSL certificaat en worden onze shops wekelijks getest door een extern bureau.

Product Informatie Management

Met deze online applicatie kun je productinformatie snel en consequent beheren en uiteraard is het ook gekoppeld aan je webshop.

Vindbaarheid

Via het CMS kun je ieder product voorzien van META gegevens waarmee je de vindbaarheid van je webshop kunt optimaliseren.

Koppeling met externe systemen

Standaard voorzien wij webshops van een koppeling met externe systemen (Sherpa, Unishop, enz.) en marketplaces (Bol, Amazon, Google Shopping, enz.).

Bedrijfsprocessen integreren

Hoe meer bestellingen, hoe meer je organisatie op de proef wordt gesteld. Door verschillende bedrijfsprocessen op elkaar af te stemmen en waar nodig verschillende softwaresystemen te integreren worden menselijke fouten voorkomen. Bovendien, het werkt vele malen prettiger. Estrategy heeft meer dan 15 jaar ervaring in logistieke back-office automatisering. Van inkoop tot en met financiële administratie, voor iedere situatie een passende oplossing.

Meer weten over onze aanpak?
Download de whitepaper!

Uiteraard zijn dit niet alle mogelijkheden en is de lijst hierboven slechts beknopt. Wil je in de diepte weten wat de mogelijkheden van onze webshops zijn? Download dan onze whitepaper.

Waarom Estrategy?

Wij realiseren al decennia succesvolle webshops, websites en maatwerk software. Met een ervaren team van specialisten delen we één passie: het succesvol maken van onze klanten. Estrategy is een strategische e-commerce softwarepartner voor grote en middelgrote MKB¬ organisaties. We streven naar constante verbetering en duurzame groei. Wij zijn niet van de grote verhalen, maar gaan wel altijd voor de hoogste kwaliteit en het beste resultaat. Als dit overeenkomt met jouw ambities, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Geïnteresseerd of benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact

Heb je een leuke opdracht voor ons? Interesse in één van onze diensten? Of heb je een concept wat je met ons wilt bespreken? De koffie staat klaar!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes uit ons vak op het gebied van internet, e-commerce, software en vacatures. Niets missen?