Maximaliseer jouw e-commerce succes

Jij bent op weg naar een hoger doel, stelt alles in het werk om dat te bereiken en verzamelt de juiste partners die jouw succes mede mogelijk maken.
Heb je ambities? Dan wordt het hoog tijd om kennis te maken. Jij de business, wij de technologie.

Time to go big!

Goed nieuws! Online retail zit nog steeds enorm in de lift. Wees dus voorbereid. Want of je van je bezoeker een koper maakt, staat of valt bij ieder onderdeel van je webshop.  Daarom bouwen wij modern vormgegeven, helder communicerende en technisch superieure webshops waarmee je je webshop naar het volgende niveau tilt. En dat ga je merken... In extra traffic én sales.

En hoe zwaar je nieuwe shop ook wordt belast, onze robuuste software is ervoor gemaakt. Heb je specifieke wensen? Mooi! Ons e-commerce team bestaat uit echte problem-solvers en zijn dol op een mooie uitdaging. Ze begrijpen je business en maken je shop future-proof!

Waarom estrategy?

Wij realiseren al decennia succesvolle webshops. Het resultaat vind je terug in onze webshop en back office software.
We geven je een beknopt functioneel overzicht:

Customer Journey

Customer Journey

Wij realiseren webshops waarbij omzet en resultaat centraal staan. Een goed design, usability, productpresentatie en helder overzicht maken hét verschil.

Commercieel

Commercieel

Je tijd is kostbaar. Logisch... Daarom komen we met slimme oplossingen, zoals het beheren van meerdere shops vanuit één backoffice. B2B en/of B2C, aan jou de keuze.

Inkoop

Inkoop

Je inkoop was nog nooit zo overzichtelijk. Inkooporders, historie, prijzen en leveranciers worden automatisch bijgehouden in de backofficesoftware.

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

Alles onder controle. Onze software geeft je een actueel overzicht van je voorraadstatus en openstaande orders. Is de voorraad bijna op, dan ontvang je tijdig een alert. Dat geeft rust.

Dashboard

Dashboard

De juiste informatie op het juiste moment. Zo zorgt Estrategy voor optimale procesflow binnen je organisatie. Wij helpen je met het vaststellen van de informatiebehoefte tot en met de technische ontwikkeling en implementatie ervan. Zo blijft de structuur logisch en helder – en je bedrijfsvoering dus ook.

Online marketing

Online marketing

Bereik en activeer jouw doelgroep met de geavanceerde zoekmachineoptimalisatie features en maak gebruik van de technische mogelijkheden van onze ecommerce software.

Zoek & filter

Zoek & filter

Van groot belang: de zoek & filterfunctie... daarmee bied je bezoekers precies wat ze zoeken. Snel, simpel en doeltreffend. Alles voor de beste customer journey en het resultaat.

Security

Security

Ontspannen ondernemen vraagt om betrouwbare beveiliging. In de ontwikkeling van de ecommerce software heeft security daarom onze hoogste prio. It’s all about trust.

Meer weten? Download de whitepaper!

Uiteraard zijn dit niet alle mogelijkheden en is de lijst hierboven slechts beknopt. Wil je in de diepte weten wat de mogelijkheden van onze webshops zijn? Download dan onze whitepaper.

Bedrijfsprocessen integreren

hoe meer bestellingen, hoe meer je organisatie op de proef wordt gesteld. Door verschillende bedrijfsprocessen op elkaar af te stemmen en waar nodig verschillende softwaresystemen te integreren worden menselijke fouten voorkomen. Bovendien, het werkt vele malen prettiger. Estrategy heeft meer dan 16 jaar ervaring in logistieke back office automatisering. Van inkoop tot en met financiele administratie, voor iedere situatie een passende oplossing.

Ervaring en passie

Met een ervaren team van specialisten delen we één passie: het succesvol maken van onze klanten.
Wij zijn niet van de grote verhalen, wij gaan voor de hoogste kwaliteit en het beste resultaat.
Geïnteresseerd of benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak!

Contact

Heb je een leuke opdracht voor ons of interesse in een van onze diensten? Of heb je een concept wat je met ons wilt bespreken? De koffie staat klaar!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes op het gebied van internet, e-commerce, software en onze vacatures. Niets missen?
Schrijf dan snel in!

Afmelden kan op elk gewenst moment.
Heb je een leuk project voor ons?