4FOOD software maakt het mogelijk!

Vergroot de slagkracht van de organisatie en boek ook succes met ERP software van Estrategy. Kies Estrategy als strategisch partner om korte en lange termijn doelstellingen mee te realiseren. Wij zijn resultaatgericht, no nonsense, geen woorden maar daden. Estrategy: partner in succes.

ERP SOFTWARE

Werk je in de voedingsindustrie, dan heb je te maken met andere zaken dan een machinebouwer. Met meer dan een decennia automatiseringservaring in de voedselindustrie durven we dat wel hardop te stellen. De karakteristiek van grondstoffen, recepturen, vormen, verpakkingen in combinatie met traceability en groei van whitelabel, uitbesteding, export en certificeringen maakt de branche uiterst complex. Wij zijn erin gerold en meegegroeid met onze klanten. Met onze oplossingen 4FOOD Software zijn we gekend in de branche. Haal Estrategy in huis, wij maken je processen efficienter, sneller en overzichtelijker. Hapklare oplossingen, gebruiksvriendelijke software voor de voedselindustrie. Dat is wat wij doen.

Functionaliteit

Foodspecifieke zaken zijn standaard functionaliteit, zoals bijvoorbeeld traceability. Het resultaat: méér controle, méér efficiency, méér rust en méér groeimogelijkheden voor de organisatie.

Relatiebeheer
Recepturen
Inkoop
Voorraadbeheer
Orders
Planning
Traceability
EDI
Contracten
Scanning
Certificaten

Bovengenoemde functionaliteit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Nieuwsgierig naar de volledige functionaliteit?
Klik dan door naar onze 4FOOD Software website.

4FOOD BIG DATA

Benut alle informatie die aanwezig is in jouw organisatie, of het nu gaat om data uit machines, registratie- of erpsystemen, geloof het of niet, daar zit waardevolle informatie tussen die graag tot je beschikking wil hebben. In vorm van ruwe databestanden of gelikte management rapportages. Estrategy levert jou de resultaten.

4FOOD WEBSHOP

Alle kennis die door ons E-commerce team is opgebouwd hebben wij gekoppeld aan onze ERP software. Een naadloze integratie voorkomt onnodige dubbele handelingen. Artikelen worden met een druk op de knop doorgezet naar een b2c webshop of b2b klantportaal. Vanzelfsprekend met bijbehorende prijsafspraken en kortingsregels.

4FOOD LABELLING

Labelling is een cruciaal onderdeel in het food productieproces. Het productieproces mag niet stilvallen en het beheer graag zo eenvoudig mogelijk, met de kleinst mogelijke foutkans. De invulling ervan is vaak bedrijfsspecifiek. Met onze kennis en ervaring van de foodbranche en labeling komen we tot de best passende oplossing.

Software oplossingen voor

Snoep

Vloeibaar

Chocolade

Vis

Snacks

kant-en-klaar

Overig

AGF

Zuivel

Benieuwd? Probeer de gratis demo!

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden van 4FOOD software.
Neem contact met mij op voor een nadere kennismaking.

Om succesvol te kunnen verzenden dien je het vakje aan te vinken.

Contact

Heb je een leuke opdracht voor ons of interesse in een van onze diensten? Of heb je een concept wat je met ons wilt bespreken? De koffie staat klaar!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes op het gebied van internet, e-commerce, software en onze vacatures. Niets missen?
Schrijf dan snel in!

Afmelden kan op elk gewenst moment.
Heb je een leuk project voor ons?