4FOOD | Software maakt het mogelijk!

Vergroot de slagkracht van de organisatie en boek ook succes met ERP software van Estrategy. Kies Estrategy als strategisch partner om korte en lange termijn doelstellingen mee te realiseren. Wij zijn resultaatgericht, no nonsense, geen woorden maar daden. Estrategy: partner in succes.

ERP SOFTWARE

Werk je in de voedingsindustrie, dan heb je te maken met andere zaken dan een machinebouwer. Met meer dan een decennia ervaring in de automatisering van de voedselindustrie durven we dat wel hardop te stellen. De karakteristiek van grondstoffen, recepturen, vormen, verpakkingen in combinatie met traceability en groei van whitelabel, uitbesteding, export en certificeringen maakt de branche uiterst complex. Wij zijn erin gerold en meegegroeid met onze klanten. Met onze oplossingen 4FOOD | Software zijn we gekend in de branche. Haal Estrategy in huis, wij maken je processen efficiënter, sneller en overzichtelijker. Hapklare oplossingen, gebruiksvriendelijke software voor de voedselindustrie. Dat is wat wij doen.


Functionaliteit

Foodspecifieke zaken zijn standaard functionaliteit, zoals bijvoorbeeld traceability.
Het resultaat: méér controle, méér efficiency, méér rust en méér groeimogelijkheden voor de organisatie.

Inkoop
Contractbeheer
EDI
Voorraadbeheer
Recepturen
Narrowcasting
Orders
Scanning
Afvalbeheersbijdrage
Planning
Traceability
Klantportaal
Relatiebeheer
Reporting

Bovengenoemde functionaliteit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Nieuwsgierig naar de volledige functionaliteit?
Klik dan door naar onze 4FOOD | ERP software website.

  4FOOD | Klantportaal

Geef klanten de mogelijkheid om via webshop of klantportaal te bestellen. Door de integratie tussen 4FOOD klantportaal en 4FOOD ERP software worden klant-, artikel-, prijs- en ordergegevens naadloos uitgewisseld en wordt dubbele invoer van gegevens voorkomen. Gebruik onze kennis en ervaring om zowel de front end als de back end van jouw organisatie te automatiseren. Een unieke combinatie met meer dan 10 jaar ervaring in de food én e-commerce.
Bekijk onze animatie over het klantportaal.

  4FOOD | Scanning

Barcodescanning leidt tot minder fouten, zorgt voor realtime voorraadstanden en een betrouwbare voorraadstand. Foolproof barcode scanning maakt interne logistieke processen en goederenstromen inzichtelijk door ontvangstregistratie, voorraadverplaatsingen, productieregistratie, orderpicking, voorraadtelling en retouren. Het resultaat: tijdbesparing en een sluitende administratie.

  4FOOD | Reporting

Door het combineren van technologie, big data en geavanceerdere algoritmes kunnaen betere resultaten bereikt worden. Werk gestructureerd door een controlefunctie over het gehele productieproces en bouw statistieken op met behulp van reporting.

Stel uitgebreide rapportages op die naar eigen inzicht volledig te groeperen en te filteren zijn. Denk bijvoorbeeld aan draaitabellen op basis van in- en verkoopgegevens. Verschillende lay-outs kunnen opgeslagen worden om ze daarna keer op keer te kunnen hergebruiken.

Software-oplossingen voor de voedingsindustrie

AGF

Vis

Kant-en-klaar

Vloeibaar

Chocolade

Snoep

Zuivel

Overig

Benieuwd? Probeer de gratis demo!

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden van 4FOOD | ERP software.
Neem contact met mij op voor een nadere kennismaking.

Contact

Heb je een leuke opdracht voor ons? Interesse in één van onze diensten? Of heb je een concept wat je met ons wilt bespreken? De koffie staat klaar!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes uit ons vak op het gebied van internet, e-commerce, software en vacatures. Niets missen?