Is jouw software toe aan een update?

31 mei 2019
Software

Draait jouw organisatie nog (deels) op gedateerde applicaties? Geen probleem. Wij zetten het oude systeem moeiteloos om, zonder verlies van data of originele functionaliteit. Daarna ben je weer helemaal up-to-date en draaien je applicaties online, geïntegreerd en efficiënter dan ooit.

Voor een van onze klanten van het eerste uur hebben we onlangs een geheel nieuwe online bestelomgeving ontwikkeld. De vorige software was na meer dan tien jaar aan vervanging toe. Door nieuwe technologische ontwikkelingen en juridische requirements, was verder doorontwikkelen van de bestaande software helaas niet langer een optie.

Dankzij het Estrategy | software framework zijn wij in staat om bestaande softwaresystemen snel & slim na te bouwen. Waar voorheen alle functionaliteit from scratch diende te worden opgebouwd, wordt nu door middel van use cases een hoge ontwikkelsnelheid behaald.

Wanneer wordt gekozen om de bestaande software opnieuw te ontwikkelen, is dat een goed moment om gelijktijdig nieuwe functies toe te voegen. Niet alleen de eindgebruikers die er dagelijks mee werken, maar ook de beheerders van de softwareapplicatie zien dan in de nieuwe software oplossingen terug die direct voordeel opleveren. Zo wordt van de nood een deugd gemaakt. Of zoals een klant van ons opmerkte: in de brand, uit de brand!

Voor kritische bedrijfssystemen is het van belang om van tijd tot tijd de risico’s in kaart te brengen. Denk daarbij aan potentiële datalekken, privacywetgeving, up-to-date ontwikkelomgeving, back-up-omgeving etc. Vertrouw je de huidige software niet meer helemaal? Vraag ons dan een veiligheidsscan te doen – geheel vrijblijvend.

Categorieën

Contact

Heb je een leuke opdracht voor ons of interesse in een van onze diensten? Of heb je een concept wat je met ons wilt bespreken? De koffie staat klaar!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes op het gebied van internet, e-commerce, software en onze vacatures. Niets missen?
Schrijf dan snel in!

Afmelden kan op elk gewenst moment.
Heb je een leuk project voor ons?