Als activiteiten coördinator heb je vaak meerdere projecten tegelijk lopen. Daarnaast heb je medewerkers met specifieke eigenschappen en activiteiten op verschillende plaatsen, locaties, met meerdere categorieën en meerdere groepen. Het is de uitdaging om in zo weinig mogelijk tijd een zo compleet mogelijk overzicht te halen.

Ken jij KOOS al?

Koos staat voor “Kids out of school”. Dit is het online planningsysteem voor en door gemeenten gebruikt voor het aanbieden van activiteiten voor naschoolse opvang. Koos is slim opgezette software om de coördinator én de ouders/verzorgers van veel gebruikersgemak te voorzien tijdens het plannen en beheren van activiteiten. Combineer bijvoorbeeld 20 plaatsen, 8 groepen, verschillende categorieën, 50 locaties, tal van activiteiten-medewerkers met een online betaalsysteem en je hebt Koos! Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij laten je graag een demo zien.

Benieuwd?

Ik wil graag een vrijblijvende kennismaking

 

Tijd besparen

In één oogopslag zien welke lopende en verwachte activiteiten op de planning staan en welke acties daar bij horen? Ook dat kan! Met ons planningsysteem draai je rapportages met een totaaloverzicht van alle activiteiten. Met verschillende stamlijsten voer je activiteiten, medewerkers en acties eenvoudig in. Zo weet je ruim op tijd wat er op de planning staat en kun je hier op anticiperen.

De software is gebouwd op basis van eisen en wensen vanuit de gemeente en de naschoolse activiteiten coördinator. Met KOOS heb je gebruikersvriendelijke en intelligente software om activiteiten, medewerkers, beschikbaarheid en locatie te plannen.

De voordelen van KOOS

  • Je wint tijd en plant nauwkeuriger
  • 24/7 up-to-date inzicht in de planning
  • Er wordt rekening gehouden met de competenties van de medewerkers
  • Controleert automatisch of de medewerker ook daadwerkelijk beschikbaar is
  • Koppeling met betaalsysteem
  • Het ontziet de planner waardoor meer efficiency ontstaat

Klanten aan het woord

"Betrouwbaar, snel, klantvriendelijk en professioneel. Kwaliteit is de norm. Estrategy luistert niet alleen naar wat de klant wil, maar vraagt door om de klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Ons planningsysteem voor het organiseren van zo'n 200 naschoolse activiteiten per schooljaar staat als een huis. Stuk voor stuk professionals met hart voor de zaak, en de klant!"

 

- Chris Bras, Coördinator Brede School gemeente Borsele -

 

De meest gebruiksvriendelijke activiteiten planner op de markt!

KOOS helpt je om efficiënter activiteiten in te plannen en supereenvoudig een planning te maken. Op basis van relevante informatie zoals beschikbaarheid en locatie is een activiteitenplanning voor naschoolse opvang voor de hele gemeente zo gemaakt. Direct aan de slag. Altijd en overal.

Waarom KOOS?

Met KOOS kun je direct aan de slag, het enige wat je nodig hebt is een computer en internetverbinding. KOOS is overal online toegankelijk, of je nu het liefst werkt op een laptop of tablet! De basis van de personeelsplanningsoftware is erg eenvoudig: je voert eerst alle basis gegevens in en en dan geef je de gewenste activiteiten vorm door eenvoudig de lege velden te vullen. Alle relevante informatie heb je bij de hand, zoals: de beschikbaarheid van je medewerkers, de locatie.

Koos demo aanvraag

Om succesvol te kunnen verzenden dien je het vakje aan te vinken.