Als activiteiten coördinator heb je vaak je handen vol aan het organiseren van (naschoolse) activiteiten. Het is een hele uitdaging om in zo weinig mogelijk tijd een zo compleet mogelijk overzicht te krijgen. KOOS helpt je daarbij!

Ken jij KOOS al?

KOOS staat voor “Kids out of school”. Slimme software voor het plannen van naschoolse activiteiten, voor en door gemeenten gebruikt. KOOS is slim opgezet om de coördinator én de ouders/verzorgers van veel gebruikersgemak te voorzien bij het plannen en beheren van activiteiten. Combineer bijvoorbeeld plaatsen, groepen, locaties, categorieën en medewerkers met een betaalsysteem en je hebt KOOS! Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij geven je graag geheel vrijblijvend een demo.

Benieuwd?

Ik wil graag een vrijblijvende demo aanvragen.


Tijd besparen

In één oogopslag zien welke lopende en verwachte activiteiten op de planning staan en welke acties daar bij horen? Ook dat kan! Met ons planningssysteem draai je rapportages met een totaaloverzicht van alle activiteiten. Met verschillende stamlijsten voer je activiteiten, medewerkers en acties eenvoudig in. Zo weet je ruim op tijd wat er op de planning staat en kun je hier op anticiperen.

De software is gebouwd op basis van eisen en wensen vanuit de gemeente en de naschoolse activiteiten coördinator. Met KOOS heb je gebruikersvriendelijke en intelligente software om activiteiten, medewerkers, beschikbaarheid en locatie te plannen.

De voordelen van KOOS

  • Tijdbesparend
  • Gemakkelijk in het gebruik
  • Online software dus overal te gebruiken
  • Nauwkeurig plannen en altijd actueel inzicht
  • Koppeling met betaalsysteem
  • Registratie vaardigheden van de medewerkers
  • Controle op beschikbaarheid van medewerkers
  • Voor kleine en grote organisaties
  • Continue doorontwikkeling
  • Vaste prijs per maand

 

Klanten aan het woord

"Betrouwbaar, snel, klantvriendelijk en professioneel. Kwaliteit is de norm. Bij Estrategy (de ontwikkelaar van de KOOS software) luisteren ze niet alleen naar wat de klant wil, maar vragen ook door om zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Ons planningssysteem voor het organiseren van zo'n 200 naschoolse activiteiten per schooljaar staat als een huis. Stuk voor stuk professionals met hart voor de zaak, en de klant!"

 

- Chris Bras, Coördinator Brede School gemeente Borsele -

 

De meest gebruiksvriendelijke activiteiten planner op de markt!

KOOS helpt je om efficiënter activiteiten in te plannen en supereenvoudig een planning te maken. Op basis van relevante informatie zoals beschikbaarheid en locatie is een activiteitenplanning voor naschoolse opvang voor de hele gemeente zo gemaakt. Direct aan de slag. Altijd en overal.

Waarom KOOS?

Met KOOS kun je direct aan de slag, het enige wat je nodig hebt is een computer en internetverbinding. KOOS is overal online toegankelijk, of je nu het liefst werkt op een laptop of tablet! De basis van de personeelsplanningsoftware is erg eenvoudig: je voert eerst alle basis gegevens in en en dan geef je de gewenste activiteiten vorm door eenvoudig de lege velden te vullen. Alle relevante informatie heb je bij de hand, zoals: de beschikbaarheid van je medewerkers, de locatie.

Koos demo aanvraag

Contact

Heb je een leuke opdracht voor ons? Interesse in één van onze diensten? Of heb je een concept wat je met ons wilt bespreken? De koffie staat klaar!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes uit ons vak op het gebied van internet, e-commerce, software en vacatures. Niets missen?