Benut de kansen van internet

Hoe sterk is jouw online imago? Ben je gezegend met een deskundig team, een up to date productieproces en een representatief kantoor? Met een middelmatige internet presence ziet een potentiele klant daar weinig van. Want je online imago is afhankelijk van een paar muisklikken. Welke internetstrategie kies jij? Betrek Estrategy bij jouw doel zet de eerste stap naar online succes.

Visie & doelstelling

Je doelgroep activeren is niet makkelijk. Zelfs de beste communicatie-uitingen leveren matig resultaat zonder een doordachte strategie. Op basis van betrokkenheid, een kritische blik en onze expertise ontwikkelen we een strategie die werkt. Die optimaal is afgestemd op je organisatie, je onderscheidt van je concurrentie en je doelgroep overtuigt.

Onze missie is simpel: jouw organisatie voorzien van een website of applicatie en duurzame merkuitstraling die wérkt. En dan doelen we dus niet alleen op functionaliteit. Maar vooral op rendement.  De online presence moet bijdragen aan een duurzame strategie gericht op hogere klanttevredenheid, bezoekersaantallen en dús meer conversie.


Realisatie

Realisatie gaat niet alléén om móói design, het vertelt je bedrijfsverhaal en versterkt je merkimago.
Het bepaalt hoe jouw doelgroep je ziet. We verkennen je merkwaarden en graven naar je bedrijfs-DNA.
Het resultaat is een visuele identiteit die klopt als een bus.

Concepts

Concepts

Wij proberen erachter te komen welke uitstraling het best bij je past, onze designers maken de vertaalslag naar een helder en communicerend ontwerp.

Tools

Tools

Om de gewenste online identity te realiseren gaat het om de juiste keuze uit de gereedschapskoffer aan online mogelijkheden: site, SEO, SEA, social media, remarkting,

Milestones

Milestones

Communicatie is het stapelen van boodschappen, een goed doordacht plan van acties uitgezet in de tijd. Estrategy helpt met het uitdenken van het mediaplan.

Budget

Budget

binnen het gestelde budget een maximaal resultaat. Dat is ons doel. Maak jouw organisatie online zichtbaar en werk gezamenlijk naar een optimale kosten/baten.

Wat maakt jouw website goed?

Dat is heel simpel: Een internetstrategie. En daar helpen we jou bij! Onze missie is simpel: jouw organisatie voorzien van een website of applicatie en duurzame merkuitstraling die wérkt. En dan doelen we dus niet alleen op functionaliteit. Maar vooral op rendement. 

Het resultaat is een visuele identiteit die klopt als een bus.

Campagnes

In één klap ontzorgd van alle marketingactiviteiten, een jaar lang kant-en-klare content op de plank, je concurrentie steeds een stapje voor, hogere ranking in Google met als gevolg méér conversie en méér omzet. Om de juiste strategie te bepalen gaan we met je om de tafel. Samen bepalen we wat je doelstellingen zijn, op welke momenten je wilt pieken en welke kanalen we daar het best voor kunnen kiezen. Nét wat je zoekt. Makkelijk toch?

Workshops

Een aantal keer per jaar organiseren wij diverse workshops. Denk hierbij aan opfristrainingen voor applicaties, workshops socialmedia en binnenkort de Estrategy Academy.

Hoe sterk is jouw online imago? Je doelgroep activeren is niet makkelijk. Zelfs je beste communicatie-uitingen leveren matig resultaat zonder een doordachte strategie. 

Op basis van betrokkenheid, de laatste trends, een kritische blik en onze expertise nemen we je deze dag aan de hand van een kennissessie mee en laten we je een strategie zien die werkt.

Waarom Estrategy?

Het internet is verweven tot in de diepste vezels van ons leven, we zijn ermee opgegroeid en vanaf het allereerste moment betrokken in advies en ontwikkeling, kregen onze ideeen aanvankelijk nog weerstand, sloeg dit later door naar een bubble, gevolgd door een stille revolutie en acceptatie van het internet in ons dagelijks leven. Wij zijn getriggerd op de kansen en maken graag samen met onze klanten de vertaalslag naar een succesvolle internetstrategie met de best passende online features.

Contact

Heb je een leuke opdracht voor ons of interesse in een van onze diensten? Of heb je een concept wat je met ons wilt bespreken? De koffie staat klaar!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes op het gebied van internet, e-commerce, software en onze vacatures. Niets missen?
Schrijf dan snel in!

Afmelden kan op elk gewenst moment.
Heb je een leuk project voor ons?