Slimme software voor het plannen van naschoolse activiteiten

04 juni 2019
Software

Activiteiten coördinatoren hebben vaak hun handen vol aan het organiseren van (naschoolse) activiteiten. Het is een hele uitdaging om in zo weinig mogelijk tijd een zo compleet mogelijk overzicht te krijgen. Onze software KOOS helpt daarbij en biedt dé oplossing voor het gemakkelijk organiseren van activiteiten.

De meest gebruiksvriendelijke activiteiten planner op de markt!
KOOS staat voor “Kids out of school”. Slimme software voor het plannen van naschoolse activiteiten, voor en door gemeenten gebruikt. De software is slim opgezet om de coördinator én de ouders/verzorgers van veel gebruikersgemak te voorzien bij het plannen en beheren van activiteiten. Combineer bijvoorbeeld plaatsen, groepen, locaties, categorieën en medewerkers met een betaalsysteem en je hebt KOOS!

Tijd besparen
In één oogopslag zien welke lopende en verwachte activiteiten op de planning staan en welke acties daar bij horen? Ook dat kan! Met ons planningssysteem draai je rapportages met een totaaloverzicht van alle activiteiten. Met verschillende stamlijsten voer je activiteiten, medewerkers en acties eenvoudig in. Zo weet je ruim op tijd wat er op de planning staat en kun je hier op anticiperen. De software is gebouwd op basis van eisen en wensen vanuit de gemeente en de naschoolse activiteiten coördinator. Met KOOS heb je gebruikersvriendelijke en intelligente software om activiteiten, medewerkers, beschikbaarheid en locatie te plannen.

De voordelen van KOOS
- Tijdbesparend
- Gemakkelijk in het gebruik
- Online software dus overal te gebruiken
- Nauwkeurig plannen en altijd actueel inzicht
- Koppeling met betaalsysteem
- Registratie vaardigheden van de medewerkers
- Controle op beschikbaarheid van medewerkers
- Voor kleine en grote organisaties
- Continue doorontwikkeling
- Vaste prijs per maand

Ervaringen
"Betrouwbaar, snel, klantvriendelijk en professioneel. Kwaliteit is de norm. Bij Estrategy luisteren ze niet alleen naar wat de klant wil, maar vragen ook door om zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Ons planningssysteem voor het organiseren van zo'n 200 naschoolse activiteiten per schooljaar staat als een huis. Stuk voor stuk professionals met hart voor de zaak, en de klant!"
Chris Bras, Coördinator Brede School gemeente Borsele

Waarom KOOS?
Met KOOS kun je direct aan de slag, het enige wat je nodig hebt is een computer en internetverbinding. KOOS is overal online toegankelijk, of je nu het liefst werkt op een laptop of tablet! De basis van de personeelsplanningsoftware is erg eenvoudig: je voert eerst alle basis gegevens in en en dan geef je de gewenste activiteiten vorm door eenvoudig de lege velden te vullen. Alle relevante informatie heb je bij de hand, zoals: de beschikbaarheid van je medewerkers, de locatie.

Categorieën

Contact

Heb je een leuke opdracht voor ons of interesse in een van onze diensten? Of heb je een concept wat je met ons wilt bespreken? De koffie staat klaar!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes op het gebied van internet, e-commerce, software en onze vacatures. Niets missen?
Schrijf dan snel in!

Afmelden kan op elk gewenst moment.
Heb je een leuk project voor ons?