Eenvoudig foutloze barcode labels printen

Met NiceLabel software print je gemakkelijk zelf opgemaakte labels voor jouw bedrijf. NiceLabel is de marktleider op het gebied van label- en printapplicaties. Als NiceLabel partner helpen wij jou op weg naar de makkelijkste labeloplossing!

Flexibele labelformaten

Dankzij de flexibele opzet kunnen labels op meerdere formaten afgedrukt worden zonder dat je hiervoor een nieuw template hoeft te maken. NiceLabel positioneert automatisch elementen en past lettergroottes aan zodat al jouw informatie altijd goed wordt weergegeven.

Altijd te printen

De templates binnen NiceLabel zijn universeel en hetzelfde template kan op elk merk printer afgedrukt worden, zelfs printers met verschillende resoluties. Het is niet nodig om verschillende labels te ontwerpen voor verschillende printers.

Brede ondersteuning

De NiceLabel Designer ondersteund meer dan 70 types lineaire en 2D barcodes, onder andere GS1-128, DataMatrix en QR code.

Interesse?

Ben jij op zoek naar een (strategische) samenwerking, laten we dan een afspraak plannen om de mogelijkheden te bespreken. Op kantoor, op locatie of online. Wij werken voor opdrachtgevers in Nederland, België en Frankrijk.

Meer weten?

Vrijblijvend van  gedachten wisselen?

In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag alles over de mogelijkheden van barcode labeling en wat Estrategy hierin voor je kan betekenen.

Contact

Heb je een leuke opdracht voor ons? Interesse in één van onze diensten? Of heb je een concept wat je met ons wilt bespreken? De koffie staat klaar!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes uit ons vak op het gebied van internet, e-commerce, software en vacatures. Niets missen?