Hoe wij jou helpen

Wij ontwikkelen maatwerk software, bedrijfskritische systemen, die onze klanten succesvol maakt. Met inmiddels ruim 15 jaar software development ervaring, een team van vakmensen in Nederland. Wij werken voor klanten in heel Nederland en af en toe ook over de grens in België en Frankrijk. Altijd op project of op uurbasis vanuit onze locatie in Goes.

Ons team bestaat uit de juiste mensen met de drive om samen te werken, te leren en te groeien

Ons team bestaat uit de juiste mensen met de drive om samen te werken, te leren en te groeien Ons team bestaat uit de juiste mensen met de drive om samen te werken, te leren en te groeien

Teambased work

Met een bedrijfskundige achtergrond en afgestudeerd op het gebied van zelfsturende teams heeft onze oprichter zich sterk gemaakt voor het werken met autonome en zelfstandige software ontwikkelteams. Vér voor Scrum zijn intrede deed werkten wij bij Estrategy al volgens deze principes. Niet omdat het moet, maar omdat we deze werkwijze ons eigen hebben gemaakt als een tweede natuur. Ons team bestaat uit de juiste mensen, hebben de drive om samen te werken, om te leren, te groeien en houden het eindresultaat scherp in zicht, met een tevreden klant als belangrijkste agendapunt.

Ervaring

Ervaring krijg je door meters te maken en uitdagingen aan te gaan. We hebben een gezonde mix van architecten, lead developers en nieuwe talenten die in wisselende samenstelling elkaar voortdurend coachen, op scherp zetten en verder brengen. Met onze developers creëer je extra mogelijkheden voor jouw business. Ons standaardgereedschap:

 • C#
 • .NET Core
 • AngularJS
 • React
 • TypeScript
 • JavaScript
 • HTML5
 • CSS3
 • Continuous Integration
 • Geautomatiseerd testen
 • Microsoft Gold Certified
 

c# .NETC# .NET

Onze werkwijze

Intelligentie en bezieling

Alle Estrategisten zijn uitvoerig getest in hun sollicitatieprocedure. Goede software begint nou eenmaal bij slimme mensen. Maar succes vraagt bovendien om mensen met passie voor het softwareontwikkelvak. Creativiteit, volharding en enthousiasme zijn vaste ingrediënten in ons team. En wellicht jouw team. We werken graag met jou mee.

Leren

Onze cultuur is zeer open en wij zijn extreem leergierig. Dit in combinatie met ons strenge aannamebeleid, onze focus op Microsoft en het testvak maakt ons uniek. Het onderscheidt ons in de markt. We zijn hier trots op en delen onze kennis graag met jou.

 

Interesse?

Ben jij op zoek naar een (strategische) samenwerking, laten we dan een afspraak plannen om de mogelijkheden te bespreken. Op kantoor, op locatie of online. Wij werken voor opdrachtgevers in Nederland, België en Frankrijk.

Meer weten?

Vrijblijvend van gedachten wisselen?

In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag alles over de mogelijkheden van C# en .NET en wat Estrategy voor je kan betekenen.

Contact

Heb je een leuke opdracht voor ons? Interesse in één van onze diensten? Of heb je een concept wat je met ons wilt bespreken? De koffie staat klaar!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes uit ons vak op het gebied van internet, e-commerce, software en vacatures. Niets missen?