Dashboards

Hoe zijn de prestaties van jouw organisatie? Om daar een goed beeld van te krijgen kiezen steeds meer organisaties voor een overzichtelijk management dashboard waarop de belangrijkste succesfactoren en prestatie indicatoren zijn terug te vinden. De software geeft een visueel overzicht op de performance van uw organisatie.

In 1 oogopslag

Iedereen heeft snel overzicht op de belangrijkste indicatoren, de stand van zaken in de organisatie. Een management dashboard is een must-have voor iedere succesvolle organisatie.

Look & feel

Een dashboard is niet alleen informatief, het straalt de sfeer en ambitie uit van de organisatie. Daarom maken wij van ieder dashboard een visitekaartje voor de organisatie. Dat motiveert en stimuleert!

Prestatie indicatoren

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van performance management, prestatiesturing en bsc zijn wij niet alleen grafisch en technisch zeer sterk, maar ook meer dan een sparringpartner in het gehele traject.

Interesse?

Ben jij op zoek naar een (strategische) samenwerking, laten we dan een afspraak plannen om de mogelijkheden te bespreken. Op kantoor, op locatie of online. Wij werken voor opdrachtgevers in Nederland, België en Frankrijk.

Meer weten?

Vrijblijvend van gedachten wisselen?

In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag alles over de mogelijkheden van dashboards en wat Estrategy hierin voor je kan betekenen.

Contact

Heb je een leuke opdracht voor ons? Interesse in één van onze diensten? Of heb je een concept wat je met ons wilt bespreken? De koffie staat klaar!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes uit ons vak op het gebied van internet, e-commerce, software en vacatures. Niets missen?