Delphi ontwikkeling

Estrategy ontwikkelt maatwerksoftware waarmee wij onze klanten succesvol maken. Ons software development team bestaat uit een team van vakmensen met ruim 15 jaar ervaring. Onze klanten zijn te vinden in heel Nederland en af en toe ook over de grens in België en Frankrijk.

Beheer bestaande applicaties

Loop je tegen problemen aan in jouw bestaande applicatie? Is het een wens deze door te ontwikkelen? Wij helpen je verder!

Applicatie doorontwikkeling

Estrategy heeft ruime ervaring met Delphi en kan jouw Delphi applicatie stap voor stap doorontwikkelen.

Omzetten applicatie

Estrategy kan bestaande Delphi applicaties vernieuwen in een andere software omgeving zoals bijvoorbeeld C#.NET

Onze verouderde Delphi applicatie is door Estrategy weer helemaal up-to-date gebracht.

Onze verouderde Delphi applicatie is door Estrategy weer helemaal up-to-date gebracht. Onze verouderde Delphi applicatie is door Estrategy weer helemaal up-to-date gebracht.

Interesse?

Ben jij op zoek naar een (strategische) samenwerking, laten we dan een afspraak plannen om de mogelijkheden te bespreken. Op kantoor, op locatie of online. Wij werken voor opdrachtgevers in Nederland, België en Frankrijk.

Meer weten?

Vrijblijvend van gedachten wisselen?

In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag alles over de mogelijkheden van Delphi en wat Estrategy hierin voor je kan betekenen.

Contact

Heb je een leuke opdracht voor ons? Interesse in één van onze diensten? Of heb je een concept wat je met ons wilt bespreken? De koffie staat klaar!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes uit ons vak op het gebied van internet, e-commerce, software en vacatures. Niets missen?