EDI koppelingen

Werk je samen met grote opdrachtgevers, bijvoorbeeld in de retail? Dan is een EDI koppeling onmisbaar. Met een EDI koppeling bespaar je tijd en voorkom je fouten, zodat je zorgeloos je werk kan blijven doen! Estrategy is een deskundige partner voor het realiseren van EDI koppelingen, zo heb jij geen omkijken naar de EDI integratie.

Werk foutloos

Met het handmatig invoeren van gegevens zijn fouten zo gemaakt. Met EDI wordt de data uit jouw systeem direct verwerkt en komt gemakkelijk in het systeem van je partner of klant.

Automatisering

Besteedt minder tijd door handmatige acties uit te sluiten, denk hierbij aan archiveren, kopiëren, versturen en ontvangen van e-mails of berichten.

Transacties versnellen

Verwerk transacties sneller. De gegevens voor de ontvangende partij zijn direct inzichtelijk en de zender ontvang direct reactie.

Orders

Vergeet foutgevoelige handmatige invoer van orders. EDI-orders staan direct in jouw systeem, en zorgen voor een kortere verwerkingstijd.

Pakbonnen en facturen

Pakbonnen worden automatisch aangemaakt en verstuurd op basis van de data uit jouw software. Je bepaalt zelf op welk moment pakbonnen verzonden worden.

Facturatie

EDI-facturen wordt automatisch opgesteld, waarbij fouten maken tot het verleden hoort. Verstuur je facturen automatisch, of bepaal zelf op welk moment deze verstuurd worden.

Wij hebben ervaring met

  • Software integratie
  • Software voor beheer artikelnummers
  • Software voor zelf aanmaken barcodes
  • Data Asset Management (DAM)
  • Systeemintegratie/mapping
  • DESADV / GS-1 label SSCC
  • GS1 Datamatrix
  • Retouren
  • Product Information Management (PIM)
  • Consultancy

Dankzij de EDI oplossingen van Estrategy behoren fouten tot het verleden

Dankzij de EDI oplossingen van Estrategy behoren fouten tot het verleden Dankzij de EDI oplossingen van Estrategy behoren fouten tot het verleden

Interesse?

Ben jij op zoek naar een (strategische) samenwerking, laten we dan een afspraak plannen om de mogelijkheden te bespreken. Op kantoor, op locatie of online. Wij werken voor opdrachtgevers in Nederland, België en Frankrijk.

Meer weten?

Vrijblijvend van gedachten wisselen?

In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag alles over de mogelijkheden van EDI en wat Estrategy hierin voor je kan betekenen.

Contact

Heb je een leuke opdracht voor ons? Interesse in één van onze diensten? Of heb je een concept wat je met ons wilt bespreken? De koffie staat klaar!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes uit ons vak op het gebied van internet, e-commerce, software en vacatures. Niets missen?