Klantportaal

Een klantportaal biedt veel gemak: denk aan extra omzet, lagere orderkosten en hogere klantwaardering door gebruikersgemak. Dankzij de modulaire opbouw kan het klantportaal helemaal naar jouw wensen worden ingericht. Benieuwd hoe een klantportaal jouw organisatie kan helpen?  Gebruik onze kennis en ervaring om zowel de front-end als ook de backend van jouw organisatie te automatiseren.

Wat we voor je kunnen doen

Optimaal resultaat door optimale communicatie. Dat is ons motto. Estrategy kruipt in je hoofd, doet slimme suggesties, verkent alternatieven en vraagt je het hemd van het lijf. Want alleen dán komt er een product uit dat op alle niveaus scoort. Bovendien werken wij zo gestructureerd en transparant mogelijk. Zo weet je altijd wát we doen, waaróm we dat zo doen en waar we staan in het proces. Dat geeft overzicht en rust.

Wat we voor je kunnen doen Wat we voor je kunnen doen

Business to business

Wij bieden een portaal aan voor al je zakelijke (B2B) klanten. Dit portaal is naar keuze in te richten met of zonder specifieke bestellijsten en een kortingsstaffel. Bied je klanten de mogelijkheid aan om direct en online te bestellen; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Sales

Als vertegenwoordiger haal je bij klanten meteen je orders binnen. Hoe handig is het dan om op je tablet direct het actuele assortiment te kunnen zien? Je kunt het account van je klant overnemen en direct alle verkoopkenmerken inzien zoals bijvoorbeeld de laatst en meest gekochte producten én acties.

Business to consumer

Rechtstreeks leveren aan de eindklant (B2C) door middel van een webshop of klantportaal? Géén probleem! Het portaal kan meeschalen met jouw wensen en ambities. Denk bijvoorbeeld aan het beheren van meerdere shops vanuit één backoffice. 

Bestellijsten

Je kunt werken met klantspecifieke bestellijsten om het je klanten nog makkelijker te maken. Of laat ze hun eigen bestellijsten samenstellen. Optionele rechtenniveau’s bieden de mogelijkheid om het assortiment zonder daadwerkelijke prijzen in te kunnen zien.

Klantaccounts

Maak je klanten blij met een super gebruikersvriendelijk klantportaal. Zo kunnen zij zelf gemakkelijk hun bestelling volgen of de factuurhistorie inzien. En met klantspecifieke bestellijsten zorg je ervoor dat je klant altijd de juiste artikelen beschikbaar heeft.

Certificaten

Geef klanten via het klantportaal inzicht in alle relevante (kwaliteits)certificaten per order. Zowel de meest recente certificaten, als ook de certificaten van historische orders zijn via het klantportaal beschikbaar.

Door het klantportaal is onze omzet verhoogd en werken we efficiënter

Door het klantportaal is onze omzet verhoogd en werken we efficiënter Door het klantportaal is onze omzet verhoogd en werken we efficiënter

Interesse?

Ben jij op zoek naar een (strategische) samenwerking, laten we dan een afspraak plannen om de mogelijkheden te bespreken. Op kantoor, op locatie of online. Wij werken voor opdrachtgevers in Nederland, België en Frankrijk.

Meer weten?

Vrijblijvend van gedachten wisselen?

In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag alles over de mogelijkheden van een klantportaal of wat Estrategy voor je kan betekenen.

Contact

Heb je een leuke opdracht voor ons? Interesse in één van onze diensten? Of heb je een concept wat je met ons wilt bespreken? De koffie staat klaar!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes uit ons vak op het gebied van internet, e-commerce, software en vacatures. Niets missen?