Verbeter je software tests

30 mei 2019
Software

Jouw bedrijf of organisatie is steeds meer afhankelijk van IT. Je moet op de kwaliteit en veiligheid van de software kunnen vertrouwen. Daarom neemt het belang van het testen van software toe. Maar voor welk testtraject kies je dan? Omdat ‘testen’ binnen de IT een relatief jonge discipline is, zijn de verschillen groot. Soms zijn de tests zelfs per project binnen een organisatie anders.
Als je proces- of projecttests aanscherpt, zijn dit de voordelen:

  • Testen wordt beheersbaar en efficiënter
  • Inzicht in de kwaliteit van het testtraject
  • Een heldere visie op het testproces
  • Knelpunten worden opgelost
  • De voorspelbaarheid van het testtraject wordt vergroot door de aanpak te standaardiseren

Voor Estrategy is testprocesverbetering niet een doel, maar een middel. Zo helpen we knelpunten in je testtraject op te lossen. We besparen je de theorie, maar doen voorstellen die praktisch toepasbaar en haalbaar zijn, afgestemd op jouw wensen. We hebben testprofessionals met kennis en ervaring. Wij werken pro-actief, oplossingsgericht en met jouw doel voor ogen. Wanneer je ons inschakelt om jouw software te testen, dan kun je rekenen op de kennis en kunde van het hele team van Estrategy.

Categorieën

Contact

Heb je een leuke opdracht voor ons of interesse in een van onze diensten? Of heb je een concept wat je met ons wilt bespreken? De koffie staat klaar!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes op het gebied van internet, e-commerce, software en onze vacatures. Niets missen?
Schrijf dan snel in!

Afmelden kan op elk gewenst moment.
Heb je een leuk project voor ons?