Benut de kansen van internet

Hoe sterk is jouw online imago? Ben je gezegend met een deskundig team, een up-to-date productieproces en een representatief kantoor? Met een middelmatige internet présence ziet een potentiële klant daar weinig van. Want je online imago is afhankelijk van een paar muisklikken. Welke internetstrategie kies jij? Betrek Estrategy bij jouw doel en zet de eerste stap naar online succes.

Visie & doelstelling

Je doelgroep activeren is niet makkelijk. Zelfs de beste communicatie-uitingen leveren matig resultaat zonder een doordachte strategie. Op basis van betrokkenheid, een kritische blik en onze expertise ontwikkelen we een strategie die werkt. Die optimaal is afgestemd op je organisatie, je onderscheidt van je concurrentie en je doelgroep overtuigt.

Onze missie is simpel: jouw organisatie voorzien van een website of applicatie en duurzame merkuitstraling die wérkt. En dan doelen we dus niet alleen op functionaliteit. Maar vooral op rendement. De online présence moet bijdragen aan een duurzame strategie gericht op hogere klanttevredenheid, bezoekersaantallen en dús meer conversie.


De mogelijkheden en functionaliteiten

Het realiseren van een website gaat niet alleen om mooi design. Een goede website moet je boodschap helder verwoorden en
de bezoeker moet snel kunnen vinden wat hij zoekt. Uiteraard moet de website technisch perfect werken.

Concept

Op basis van de gesprekken die we voeren ontwikkelen wij een eerste concept. Dit concept is de basis voor de verdere uitwerking van de website.

Design

Elk bedrijf is anders. Bij het maken van het ontwerp houden we uiteraard rekening met de bestaande huisstijl en andere specifieke wensen.

Veiligheid

Websites en webshops worden bij ons standaard voorzien van een SSL certificaat. Deze zorgt voor een beveiligde verbinding tussen de website en de bezoeker.

Statistieken

Je wilt weten hoe goed je website wordt bezocht. Wij leveren je site op met een Google Analytics koppeling. Indien gewenst geven wij ook training op dit vlak.

Responsive

Alle websites die wij ontwikkelen zijn responsive.
Dat betekent dat ze op alle devices (mobiel, tablet, desktop) goed te bekijken en te gebruiken zijn.

Hosting

Wanneer je een website 'live' wilt zetten, heb een stukje serverruimte nodig. Wij nemen deze zorg voor je uit handen.

Zoekmachine vriendelijk

Een website moet goed te vinden zijn in Google.
Wij bouwen sites die voldoen aan de richtlijnen van Google en daardoor goed gevonden worden.

Onderhoud

Na de oplevering updaten wij het CMS twee keer per jaar. Daarnaast leveren we support op technische vragen over het CMS en e-mail.

CMS

Wij bouwen websites op basis van ons eigen CMS. Dit is makkelijk en gebruiksvriendelijk. Je kunt hiermee zelf alle teksten en afbeeldingen naar wens aanpassen.

Bijpassende e-mailings

Wil je je klanten benaderen door middel van digitale mailings? Wij maken bijpassende templates die aansluiten bij de uitstraling van je website.

Wat maakt jouw website goed?

Dat is heel simpel: een internetstrategie. En daar helpen we jou bij! Het is onze missie om jouw organisatie te voorzien van een website of applicatie en duurzame merkuitstraling die wérkt. En dan doelen we dus niet alleen op functionaliteit, maar vooral op rendement. 

Het resultaat is een visuele identiteit die klopt als een bus.

 

Campagnes

In één klap ontzorgd van alle marketingactiviteiten, een jaar lang kant-en-klare content op de plank, je concurrentie steeds een stapje voor, hogere ranking in Google met als gevolg méér conversie en méér omzet. Om de juiste strategie te bepalen gaan we met je om de tafel. Samen bepalen we wat je doelstellingen zijn, op welke momenten je wilt pieken en welke kanalen we daar het best voor kunnen kiezen. Nét wat je zoekt. Makkelijk toch?

Workshops

Een aantal keer per jaar organiseren wij diverse workshops. Denk hierbij aan opfristrainingen voor applicaties, workshops socialmedia en de Estrategy Academy.

Op basis van betrokkenheid, de laatste trends, een kritische blik en onze expertise nemen we je deze dag aan de hand van een kennissessie mee en laten we je een strategie zien die werkt.

Waarom Estrategy?

Wij realiseren al decennia succesvolle webshops, websites en maatwerk software. Met een ervaren team van specialisten delen we één passie: het succesvol maken van onze klanten. Estrategy is een strategische e-commerce softwarepartner voor grote en middelgrote MKB-organisaties. We streven naar constante verbetering en duurzame groei. Wij zijn niet van de grote verhalen, maar gaan wel altijd voor de hoogste kwaliteit en het beste resultaat. Als dit overeenkomt met jouw ambities, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Geïnteresseerd of benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact

Heb je een leuke opdracht voor ons? Interesse in één van onze diensten? Of heb je een concept wat je met ons wilt bespreken? De koffie staat klaar!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuwtjes uit ons vak op het gebied van internet, e-commerce, software en vacatures. Niets missen?